Κάντε video chat μέσω Firefox

Κάντε video chat μέσω Firefox
 

Aν και πολλοί θα πίστευαν ότι ο χώρος του video chat έχει καλυφθεί τόσο μέσω του Skype όσο και του Google Hangouts, η Mozilla φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν πειραματίζεται με την προσθήκη δυνατοτήτων video chatting στο Firefox και αν όλα πάνε καλά είναι βέβαιο ότι θα το δούμε σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις.

Το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται είναι το WebRTC (open-source φυσικά) με το οποίο μάλιστα είχε πειραματιστεί και η Google παλαιότερα σε συνδυασμό με τα SocialAPI add-ons.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το project είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι βέβαιο όμως ότι η παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών του ιδρύματος Mozilla σύντομα θα το βελτιώσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC