Κατά 90% έτοιμο το νέο Megaupload

Κατά 90% έτοιμο το νέο Megaupload
 
Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Kim Dotcom, πρώην ιδιοκτήτης του Megaupload ανακοίνωσε οτι η νέα έκδοση της υπηρεσίας είναι κατά 90% έτοιμη και ήδη ετοιμάζονται οι servers που θα φιλοξενούν τα αρχεία των χρηστών.

Όσο για την μορφή που θα έχει το νέο Megaupload, αυτή δεν είναι ακόμα γνωστή. Τους προηγούμενους μήνες ο Dotcom είχε ανακοινώσει μια νέα υπηρεσία με το όνομα Megabox, μέσω της οποίας καλλιτέχνες θα μπορούν να πωλούν της δημιουργίες τους στο κοινό χωρίς δισκογραφικές και άλλους μεσάζοντες. Μάλιστα ανέφερε πως το 90% των κερδών θα πήγαιναν στον καλλιτέχνη, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο που δίνουν οι δισκογραφικές. Είναι αρκετά πιθανό οι δυο υπηρεσίες να ξεκινήσουν ταυτόχρονα την λειτουργία τους.

Ο Dotcom είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο στην Νέα Ζηλανδία μετά από εντολή των αρχών των ΗΠΑ ενώ είχε κλείσει και το Megaupload, μια online υπηρεσία αποθήκευσης και ανταλλαγής αρχείων, με την κατηγορία την ενθάρρυνση της online πειρατείας. Τους τελευταίους μήνες είναι αρκετά ενεργός στο Twitter, παρέχοντας στους χρήστες ενημερώσεις για τις εξελίξεις της υπηρεσίας του, απόψεις κατά της δίωξης του καθώς και συμβουλές.

Τον προηγούμενο μήνα, πάλι μέσω του Twitter, ο Dotcom είχε αποκαλύψει πως τόσο το νέο Megaupload όσο και το Megabox θα ξεκινήσουν να λειτουργούν μέσα στο 2012.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_996.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC