Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε κωδικούς πρόσβασης στους online λογαριασμούς

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε κωδικούς πρόσβασης στους online λογαριασμούς

Με τους χάκερς και τους απανταχού επιτήδειους να καραδοκούν για να μπορέσουν υποκλέψουν στοιχεία άλλα και χρήματα μέσω online λογαριασμών οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αλλάζουν τακτικά τους κωδικούς πρόσβασης.

Συγκεκριμένα οι ειδικοί ασφάλειας υποστηρίζουν ότι οι κωδικοί πρόσβασης ειδικά όταν πρόκειται για online συναλλαγές με τράπεζες και καταστήματα καλό θα είναι να αλλάζουν κάθε 2 μήνες, αφού τα τελευταία δύο χρόνια οι κλοπές προσωπικών δεδομένων έχουν τριπλασιαστεί.

Οι hackers έχουν βρει τρόπους να σπάνε τους κωδικούς αποσπώντας από τους ανυποψίαστους χρήστες που κάνουν συναλλαγές μέσω ίντερνετ μεγάλα χρηματικά ποσά και αυτό συμβαίνει γιατί ο μέσος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει πώς να προστατευτεί ενάντια στις επιθέσεις ενώ από την άλλη οι χάκερς έχουν γίνει ακόμα καλύτεροι και δρουν ακόμα πιο γρήγορα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC