Σχεδόν 40 εκατ. προϊόντα πούλησε η Apple το τελευταίο τρίμηνο!

Σχεδόν 40 εκατ. προϊόντα πούλησε η Apple το τελευταίο τρίμηνο!

Τεράστια κέρδη και ρεκόρ πωλήσεων ανακοίνωσε η Apple μέσω του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της, Τιμ Κουκ. Η αμερικανική εταιρεία πούλησε 39,3 εκατ. προϊόντα το τελευταίο τρίμηνο, ξεπερνώντας ακόμη και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις.

«Ό,τι κι αν φτιάξουμε το πουλάμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κουκ, ο οποίος είδε την εταιρεία που διοικεί να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, λίγες μέρες πριν έρθει η χριστουγεννιάτικη περίοδος, η οποία χαρακτηρίζεται στον τομέα των πωλήσεων ως η ιδανικότερη όλου του χρόνου.

Η Apple παρουσίασε άνοδο 10% στις πωλήσεις συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρυσι και κέρδη της τάξεως των 8,5 δισ. λιρών. Όπως μάλιστα διευκρίνισε ο CEO της εταιρείας, το ρεκόρ αυτό δεν δημιουργήθηκε από τα νέα I-Phone 6 και I-Phone 6 Plus, τα οποία βγήκαν στην αγορά πριν από περίπου έναν μήνα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC