Καυτός Οκτώβριος για τη Microsoft

Καυτός Οκτώβριος για τη Microsoft

Η Microsoft, μέσα σε 5 ημέρες θα πραγματοποιήσει τις σημαντικότερες παρουσιάσεις προϊόντων της, ίσως και στην ιστορία της, αφού από τις 25 έως τις 29 Οκτωβρίου θα λανσάρει software, hardware και μουσική υπηρεσία.

 

Πιο συγκεκριμένα, στις 25 Οκτωβρίου, θα παρουσιαστούν τα Windows 8, και στις 29 τα Windows Phone 8.

 

Οι προσκλήσεις για τις επίσημες παρουσιάσεις έχουν ξεκινήσει να στέλνονται και για τα 2 events, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα μεσάνυχτα της 26ης Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις των Surface.

 

Επιπλέον, η εταιρεία στις 26 Οκτωβρίου αναμένεται να παρουσιάσει και τη νέα της μουσική υπηρεσία, Xbox music, η οποία θα κοντράρει αυτή της Apple, iTunes, καθώς και τη Spotify.

 

Τρεις ημέρες αργότερα, η Microsoft επέλεξε να πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση και των Windows Phone 8, κλείνοντας ένα πενθήμερο που η εταιρεία… παίζει “τα ρέστα της” σε όλα τα επίπεδα!

 

Καταρχήν, από την πορεία των νέων της λειτουργικών θα κριθούν πολλά για το μέλλον της, όπως και από το ρίσκο με τη διάθεση του δικού της tablet PC, ενώ και η ανανέωση της μουσικής της υπηρεσίας, αναμένεται να… βάλει φωτιά στη συγκεκριμένη αγορά.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC