Κινέζικη απομίμηση του iPhone απειλεί να μηνύσει την Apple

Κινέζικη απομίμηση του iPhone απειλεί να μηνύσει την Apple
 
Το είδαμε και αυτό! Το GooPhone, η εταιρεία που κατασκεύασε κλώνο του iPhone 5 όχι μόνο κατάφερε και κατοχύρωσε πατέντα για τον σχεδιασμό της συσκευής της στην Κίνα, αλλά απειλεί κιόλας την Apple με μηνύσεις!

Τόσο η κινέζικη όσο και η αμερικάνικη έκδοση του Gizmodo αναφέρουν ότι η GooPhone κατοχύρωσε πνευματικά δικαιώματα για τον σχεδιασμό της συσκευής της, η οποία αποτελεί πιστό αντίγραφο του iPhone 5. Η εταιρεία σχεδίασε τον κλώνο σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες του iPhone 5 που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Υποστηρίζει μάλιστα πως αφού η συσκευή της κυκλοφόρησε πρώτη, κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα του σχεδιασμού της και απειλεί την Apple με μηνύσεις σε περίπτωση που το design του iPhone 5 είναι όμοιο με αυτόν του GooPhone i5!

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή είναι απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού ή επικίνδυνου marketing, η GooPhone όμως σίγουρα ξέρει πως υψώνει ανάστημα απέναντι σε μια εταιρεία που έχει εξαιρετικό ιστορικό σε θέματα πατεντών και δικαιωμάτων και πραγματικά «λατρεύει» τα δικαστήρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC