Ολοκληρώνεται η ανάπτυξη του Firefox OS Marketplace

Ολοκληρώνεται η ανάπτυξη του Firefox OS Marketplace
 

Παρά την κυριαρχία τους στο χώρο των mobile λειτουργικών, φαίνεται ότι Android και iOS θα έχουν σύντομα έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή να αντιμετωπίσουν. Ο λόγος για το Firefox OS το οποίο υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους.

Στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται και το αντίστοιχο Marketplace από τη Mozilla. Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, το Engadget είχε την ευκαιρία να του ρίξει μια ματιά και να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Προς το παρόν οι διαθέσιμες εφαρμογές είναι δωρεάν πράγμα εύλογο καθώς ακόμη το κατάστημα είναι σε δοκιμαστική λειτουργία. Επιπλέον είναι ανοικτό το θέμα των μεθόδων πληρωμής. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες θα επιλέγουν και θα κατεβάζουν εφαρμογές θα είναι αντίστοιχος με εκείνα των υπόλοιπων καταστημάτων εφαρμογών.

Αν και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί, είναι βέβαιο ότι Marketplace της Mozilla θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πάρα πολλών developers.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_103.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC