Κλείνει το ricardo.gr

Κλείνει το ricardo.gr

Ο Όμιλος Naspers, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Ricardo Internet Hellasκαι διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο από websites ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce) ανά την υφήλιο ανακοίνωσε πριν από λίγο τη διακοπή του site δημοπρασιών ricardo.gr, στο πλαίσιο μερικής αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Στόχος της στρατηγικής αυτής είναι να διευρυνθεί περαιτέρω το olx.com, η υφιστάμενη online υπηρεσία με μικρές αγγελίες, και να εστιάσει τις δραστηριότητες του σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

Η διακοπή λειτουργίας του Ricardo θα ισχύσει από την 5η Μαΐου. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα είναι στη διάθεσή των χρηστών μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2014 για διευθέτηση οποιωνδήποτε εκκρεμοτήτων ή για ερωτήσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC