Κοινωνικό δίκτυο για μουσικούς

Κοινωνικό δίκτυο για μουσικούς
 
Στο τέλος του περασμένου Ιανουαρίου έκανε την εμφάνισή του ένα νέο κοινωνικό δίκτυο για μουσικούς και μέχρι στιγμής μετρά πάνω από 350.000 χρήστες.

Πρόκειται για το Fandalism του Philip Kaplan, το οποίο αποτελεί έναν απλό τρόπο για τους μουσικούς να βρουν τους συναδέλφους τους.

Σε κάθε προφίλ παρέχονται οι βασικές πληροφορίες όπως οι προτιμήσεις στη μουσική, οι επιρροές και η καταγωγή του χρήστη. Παράλληλα η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε λογαριασμό να ανεβάζει βίντεο, στίχους, φωτογραφίες και αρχεία ήχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινωνικό δίκτυο δεν διαφημίστηκε, ενώ για να εγγραφεί κανείς πρέπει να έχει πρόσκληση. Με αυτό τον τρόπο ο Kaplan πιστεύει ότι μπορεί να διασφαλιστεί η ποιότητα του κοινωνικού δικτύου. Ουσιαστικά, για να συμμετάσχει κάποιος πρέπει ένας άλλος μουσικός να «εγγυηθεί» για το ταλέντο του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC