Κοινωνικό δίκτυο με κρυπτογράφηση για τους φίλους του WikiLeaks

Κοινωνικό δίκτυο με κρυπτογράφηση για τους φίλους του WikiLeaks
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ζούμε στην εποχή των κοινωνικών δικτύων. Κάθε μέρα που περνάει ακούμε είτε για την εξαγορά, είτε για τη δημιουργία και μιας νέας πλατφόρμας social media με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες.

Μετά από το so.cl της Microsoft λοιπόν το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του αυτές τις μέρες, τώρα μαθαίνουμε και για το δίκτυο Friends of WikiLeaks (FoWL).

Πρόκειται φυσικά είναι για ένα κρυπτογραφημένο και ασφαλές κοινωνικό δίκτυο ατόμων που υποστηρίζουν το WikiLeaks, τις πηγές του όπως βέβαια και τους στόχους του.

Αν πάντως ελπίζετε για κάτι αντίστοιχο με το Facebook μάλλον θα απογοητευτείτε. Στο Friends of WikiLeaks μπορείτε να έχετε το πολύ 12 φίλους. Ακόμη και εκεί όμως υπάρχουν περιορισμοί καθώς 6 από αυτούς μπορούν να είναι από την ίδια γεωγραφική περιοχή με εσάς και οι άλλοι 6 από οπουδήποτε με την προϋπόθεση όμως ότι μιλάτε την ίδια γλώσσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC