Κουμπί “Buy” δοκιμάζει το Facebook για την πραγματοποίηση αγορών απευθείας από την ιστοσελίδα

Κουμπί “Buy” δοκιμάζει το Facebook για την πραγματοποίηση αγορών απευθείας από την ιστοσελίδα

Από ότι φαίνεται, το Facebook δεν θέλει να σας αφήσει να φύγετε από την ιστοσελίδα του. Δεν χρειάζεται πια να φύγετε από την ιστοσελίδα του για να βλέπετε φωτογραφίες, να διαβάζετε νέα ή να συζητάτε και να επικοινωνείτε με φίλους και γνωστούς ενώ τώρα, δεν χρειάζεται να πάτε αλλού για να αγοράσετε ένα προϊόν.

Το νέο κουμπί “Buy” -και η ενσωματωμένη φυσικά υποδομή e-commerce- σας επιτρέπουν να αγοράζετε προϊόντα απευθείας από τις σελίδες του. Για την ώρα, η νέα αυτή υπηρεσία δοκιμάζεται με επιλεγμένες μικρές εταιρείες που συνεργάζονται με το Facebook στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, εφόσον ο χρήστης πατήσει το κουμπί “Buy” εμφανίζεται ένα pop-up το οποίο ζητάει από το χρήστη να επιβεβαιώσει τη πληρωμή και τη διεύθυνση αποστολής. Στη συνέχεια ο χρήστης, μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά, και όλα αυτά χωρίς να αφήσει την ιστοσελίδα του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου. Αν το εγχείρημα στεφθεί από επιτυχία, πολλές περισσότερες εταιρείες αναμένεται να συνεργαστούν με το Facebook και η υπηρεσία θα εξαπλωθεί σε πολλές περισσότερες χώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC