Κυκλοφόρησαν οι πρώτες διαφημίσεις του iPhone 5

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες διαφημίσεις του iPhone 5
 
Με τέσσερα νέα διαφημιστικά που προβάλλονται στα τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube, η Apple προβάλλει το μέγεθος, την οθόνη και την κάμερα του νέου iPhone, χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν το νέο της smartphone να ξεχωρίζει.

Στην πρώτη διαφήμιση η Apple δίνει έμφαση στην ευκολία με την οποία οι χρήστες μπορούν να χειρίζονται τη συσκευή με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά τους, παρά τη μεγαλύτερη οθόνη της.

Στο δεύτερο σποτ διαφημίζει τη νέα δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών που διαθέτει η κάμερα του, ενώ στο τρίτο το μικρότερο μέγεθος και τη μεγαλύτερη οθόνη του, υποστηρίζοντας πως «αντιτίθεται στους νόμους της φυσικής» αφού ταυτόχρονα το κινητό γίνεται μεγαλύτερο και μικρότερο.

Στην τέταρτη διαφήμιση η Apple προβάλλει κυρίως τα earpods, τα νέα ακουστικά της Apple που έχουν σχεδιαστεί για καλύτερη εφαρμογή στο ανθρώπινο αυτί.

Δείτε τις διαφημίσεις…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC