Κυκλοφόρησε και επίσημα το Google Keep

Κυκλοφόρησε και επίσημα το Google Keep
 
Η Google ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα εφαρμογή σημειώσεων για την πλατφόρμα του Android, Google Keep.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου blog της εταιρείας, που έκανε γνωστό πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη νέα web εφαρμογή στο drive.google.com/keep ή τη mobile έκδοση στο ηλεκτρονικό κατάστημα Play Store (για εκδόσεις Android 4.0 ή νεότερες).

Στόχος της εταιρείας είναι να πείσει τους χρήστες της να αφήσουν τα φυσικά σημειωματάρια, παρέχοντάς τους έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να σημειώνουν τις υπενθυμίσεις τους.

Από τη στιγμή που η εφαρμογή είναι στο Google Drive, θα μπορεί να συγχρονιστεί με όλες τις συσκευές, εκτός φυσικά από αυτές που είναι στο iOS ή στο Windows Phone λειτουργικό.

Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο μετατροπής των φωνητικών σημειώσεων σε κείμενο, που στη συνέχεια αποθηκεύεται ή διαγράφεται αν δεν είναι πλέον χρήσιμο.

Με το Google Keep, θα μπορεί κανείς ακόμα να δημιουργήσει λίστες εργασιών, που θα ενσωματώνονται άμεσα στο Gmail.

Το πλεονέκτημα του Keep είναι πως μπορεί να σταθεί τόσο σαν μία ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά και να ενσωματωθεί στις εφαρμογές που υπάρχουν ήδη στη «φαρέτρα» της Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC