Κυκλοφόρησε το Linux Mint 13 «Maya»

Κυκλοφόρησε το Linux Mint 13 «Maya»
 

Σε δυο διαφορετικές εκδόσεις κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Mint εξασφαλίζοντας ότι κάθε χρήστης θα βρει τελικά αυτό που τον εξυπηρετεί περισσότερο.

Οι διαφορές τους έχουν να κάνουν με το γραφικό περιβάλλον που, όπως και να το κάνει κανείς, είναι πολύ σημαντικό κριτήριο επιλογής μιας διανομής Linux.

H πρώτη στηρίζεται στο Mate, τo οποίο αποτελεί μια εκδοχή του Gnome 2x. Αντιθέτως η δεύτερη έχει για γραφικό περιβάλλον τοCinnamon, το οποίο έχει δημιουργηθεί από την ίδια την ομάδα του Mint.

To Linux Mint 13 «Maya» είναι φυσικά Long Term Support έκδοση και όπως και το Ubuntu 12.04 θα υποστηρίζεται μέχρι τον Απρίλιο του 2017.
Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις το Mint 13 παραμένει εξαιρετικά απλό και εύχρηστο και διατίθεται τόσο για 32bit όσο και για 64bit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC