Θα εξαγοράσει το Facebook τον Opera browser;

Θα εξαγοράσει το Facebook τον Opera browser;
 

Αν και όσοι επένδυσαν στο Facebook μάλλον το έχουν ήδη μετανιώσει, γεγονός παραμένει ότι από την είσοδο της στο χρηματιστήριο η εταιρεία αποκόμισε σε μετρητά 16 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με άλλα λόγια έχει αρκετά χρήματα στα χέρια της προκειμένου να επεκταθεί και να προχωρήσει σε εξαγορές. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε μάλιστα, ήδη η εταιρεία προσανατολίζεται στην εξαγορά του Opera browser.

Για όσους τον γνωρίζουν ο Opera είναι ένας εκπληκτικός browser με πάρα πολλές δυνατότητες. Η mobile έκδοση του μάλιστα είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Κάτι που οπωσδήποτε δεν θα πέρασε απαρατήρητο από το Facebook που το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να επεκταθεί στο χώρο του mobile. Βέβαια καμία από τις δύο εταιρείες δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική δήλωση. Παρόλα αυτά αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες είναι βέβαιο ότι ο Zuckerberg θα αποκτήσει ένα πολύ ισχυρό χαρτί στη μάχη του εναντίον της Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC