Λεωφόρος Στιβ Τζομπς στη Βραζιλία

Λεωφόρος Στιβ Τζομπς στη Βραζιλία
 

Αν και η έδρα της Apple είναι στο Cupertino της Καλιφόρνια, το συγκεκριμένο μέρος δεν φαίνεται να εκτιμά τόσο τον ιδρυτή της εταιρείας όσο η πόλη Jundiai στη Βραζιλία. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου λοιπόν, μία από τις κεντρικές λεωφόρους της πόλης θα μετονομαστεί σε λεωφόρο Steve Jobs.

Αν και η πρόταση για την μετονομασία έγινε τον Οκτώβριο, ακριβώς μια ημέρα μετά το θάνατο του, πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι να εγκριθεί. Παρόλα αυτά στις 27 Μαρτίου λήφθηκε τελικά η απόφαση και πια ο δρόμος που συνδέει την πόλη με το Σάο Πάολο έχει το όνομα του ενός από τους πιο διάσημους Αμερικανούς πολίτες.

Για το αν θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις το παράδειγμα της Jundiai δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Με δεδομένο όμως τον αριθμό των Apple fanboys, δεν θα το θεωρούσαμε καθόλου απίθανο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC