Το Facebook αγοράζει το Bing;

Το Facebook αγοράζει το Bing;
 

Είναι γνωστό ότι το Facebook βλέπει πολύ σοβαρά τον χώρο της αναζήτησης και σκοπεύει να επενδύσει σοβαρά σε αυτόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ήδη εργάζονται στην εταιρεία τουλάχιστον 20 προγραμματιστές με ειδίκευση στον τομέα αυτό και ότι σύντομα οι σχετικές λειτουργίες που έχει η πλατφόρμα πρόκειται να αναβαθμιστούν.

Φαίνεται όμως ότι η υπηρεσία έχει στόχο να μπει πολύ πιο δυναμικά στη συγκεκριμένη αγορά απ’ ό,τι αρχικά υπολογίζαμε. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν γίνονται διαπραγματεύσεις με την Microsoft προκειμένου το δημοφιλέστερο social network του πλανήτη να αγοράσει το Bing.

Βέβαια ακόμη δεν είναι τίποτε βέβαιο και κανένα από τα δύο μέρη δεν σχολιάζει το παραμικρό. Σε κάθε περίπτωση η εξαγορά αν πραγματοποιηθεί θα δώσει πολλές επιπλέον δυνατότητες στο Facebook και θα το κάνει έναν ακόμη πιο ισχυρό αντίπαλο για τη Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC