Μαζί με τα Windows 8 θα κυκλοφορήσει το νέο Skype

Μαζί με τα Windows 8 θα κυκλοφορήσει το νέο Skype
 
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Microsoft ανακοίνωσε πως η νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος VoIP θα κυκλοφορήσει μαζί με τα Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου.

Το Skype για Windows 8 έχει υποστεί σημαντική ανανέωση, με εμφάνιση η οποία παραπέμπει στο νέο γραφικό περιβάλλον των Windows 8, αρκετά διαφορετική από αυτό που είχαν συνηθίσει οι χρήστες της υπηρεσίας μέχρι τώρα.

Ο νέος σχεδιασμός του στηρίζεται αρκετά στη χρήση των tiles, των τετραγώνων δηλαδή που βασίζεται το γραφικό περιβάλλον των Windows Phone 8 και Windows 8.

Παρά την αλλαγή του όμως, η νέα έκδοση είναι αρκετά πιο απλή και εύκολη στη χρήση, ενώ είναι σχεδιασμένη να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη λειτουργικότητα και τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 8.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1013.png?w=1110

Ένα από τα κυριότερα από αυτά είναι η πλήρης ενσωμάτωση της εφαρμογής του στο People Hub των Windows 8. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες του θα μπορούν να ενσωματώνουν τις αγαπημένες τους επαφές σε tiles και να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτές, καθώς και σε ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη.

Ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα εμφανίζονται στην οθόνη των χρηστών ό,τι και να κάνουν, ενώ στις φορητές συσκευές όπως τα tablets με Windows 8 RT η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να παραμένει συνέχεια ανοιχτή στο παρασκήνιο, χωρίς όμως να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ενέργειας.

Το Skype για Windows 8 θα έρχεται προεγκατεστημένο σε κάθε υπολογιστή με Windows 8, όχι όμως και στις εκδόσεις του λειτουργικού στις συσκευές Microsoft Surface, αφού η εταιρεία δεν πρόλαβε την προθεσμία για την ενσωμάτωση του. Οι κάτοχοι συσκευών Surface θα μπορούν βέβαια να το κατεβάσουν δωρεάν από το Windows Store.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1196.png?w=1110

Δεν θα πρέπει να θεωρείται παράξενο που το Skype έχει ήδη την εφαρμογή του έτοιμη για τα Windows 8. Η Microsoft αγόρασε πέρσι την εταιρεία παροχής VoIP υπηρεσιών για 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια και από τότε προσπαθεί να ενσωματώσει το πρόγραμμα της σε όσες περισσότερες συσκευές μπορεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC