Ο Bill Gates μιλά για τα νέα προϊόντα της Microsoft

Ο Bill Gates μιλά για τα νέα προϊόντα της Microsoft
 
Σε μια αποκαλυπτική μίνι-συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύτηκε από τη Microsoft, ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της εταιρείας, Bill Gates μίλησε για τα Windows 8, τα Windows Phone 8 αλλά και τη νέα σειρά συσκευών Microsoft Surface.

Μιλώντας με ενθουσιασμό χαρακτήρισε τα Windows 8 ένα «απολύτως κρίσιμο προϊόν». Είπε πως το νέο λειτουργικό «φέρνει τα Windows στον κόσμο της αφής, των συσκευών χαμηλής ισχύος, δίνει πραγματικά στους ανθρώπους την καλύτερη εμπειρία χρήσης tablet ή υπολογιστή».

Θεωρεί ακόμα ιδανική την κίνηση της Microsoft να ενσωματώσει διαφορετικές μεθόδους εισαγωγής δεδομένων, όπως τις οθόνες αφής και τις φωνητικές εντολές (τις οποίες θεωρεί εξαιρετικά σημαντικές) στην εμπειρία της χρήσης υπολογιστών.

Για το Gates, οι ομοιότητες των Windows 8 και των Windows Phone 8, από άποψη γραφικού περιβάλλοντος αλλά και προγραμματιστικών εργαλείων, βοηθούν τόσο τους χρήστες όσο και τους προγραμματιστές, ενώ πιστεύει πως η εξέλιξη και των δυο θα οδηγήσει στο μέλλον στη δημιουργία μιας ενιαίας πλατφόρμας.

Όσον αφορά το Microsoft Surface ο συνιδρυτής της Microsoft το χαρακτήρισε «απίστευτο προϊόν» αναφέροντας πως «μπορείς να έχεις ένα ακόμα καλύτερο tablet, αλλά που να έχει ό,τι περιμένεις από ένα PC».

Δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς συγκρίνει με την φράση «ακόμα καλύτερο», αλλά σίγουρα στο μυαλό του είχε το iPad. Είπε ακόμα πως ο ίδιος είναι κάτοχος ενός Surface το οποίο χρησιμοποιεί συνέχεια και το δείχνει υπερήφανα σε όσους περισσότερους γνωστούς του μπορεί.

Ο Gates παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Microsoft το 2000 και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation.

Δείτε τη συνέντευξη του ισχυρού άνδρα της Microsoft…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC