Με λεπτότερη οθόνη το iPhone 5

Με λεπτότερη οθόνη το iPhone 5
 

Με το νέο Galaxy να έχει ιδιαίτερα εξελιγμένα χαρακτηριστικά, η Apple θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της αν θέλει να μείνει στο παιχνίδι. Πράγματι λοιπόν η εταιρεία φαίνεται ότι θα συνεχίσει να οδηγεί τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το χώρο των smartphones.

Όπως μαθαίνουμε το iPhone 5 θα διαθέτει οθόνη «in cell touch». Τι σημαίνει αυτό όμως; Σημαίνει ότι η οθόνη δεν θα χρειάζεται πολλαπλά στρώματα προκειμένου να ανταποκρίνεται στο άγγιγμα του χρήστη. Αντιθέτως όλες οι λειτουργίες αφής θα μπορούν να ενσωματωθούν στο γυαλί της.

Συνεπώς η συσκευή θα μπορεί να είναι αρκετά πιο λεπτή αλλά και ελαφριά. Βέβαια, ακόμη και αν επιβεβαιωθεί η φημολογία και όντως χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία αυτή, δεν είναι καθόλου σαφές αν η Apple θα επιλέξει να δημιουργήσει ένα λεπτότερο smartphone.

Μπορεί δηλαδή να προτιμήσει να δώσει επιπλέον δυνατότητες στη συσκευή. Για παράδειγμα μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα ή κάποιες άλλες λειτουργίες.

Σε ό,τι αφορά πάντως την κυκλοφορία του iPhone 5 αυτή, όπως όλα δείχνουν, δεν αναμένεται νωρίτερα από το Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC