Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S III

Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S III
 

Η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα στις 3 Μαΐου σε ένα μεγάλο event στο Λονδίνο αλλά οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του SIII έχουν ήδη διαρρεύσει! Καταρχάς φαίνεται ότι η εμφάνιση του θα είναι πολύ διαφορετική απ’ ό,τι του SII καθώς θα έχει περισσότερες καμπύλες. Ως προς το υλικό κατασκευής του, δεν θα είναι κεραμικό ή αλουμίνιο όπως είχε συζητηθεί αλλά πλαστικό.

Η οθόνη του θα είναι πραγματικά τεράστια καθώς θα έχει μέγεθος 4,8 ίντσες ενώ η τεχνολογία της θα είναι Super AMOLED plus με ανάλυση HD. Η κάμερα στο μπροστινό μέρος του θα ανιχνεύει τις κινήσεις των ματιών του χρήστη και ανάλογα με αυτές θα εκτελεί και διαφορετικές λειτουργίες. Αν για παράδειγμα απομακρύνεις το βλέμμα σου από τη συσκευή, η οθόνη θα σβήνει.

Ένα σημείο ως προς το οποίο θα υπάρξει μια μικρή απογοήτευση είναι αυτό της κάμερας αφού η ανάλυση της μάλλον παραμένει στα 8MPixel. Παρόλα αυτά τα οπτικά της θα είναι κατά πολύ βελτιωμένα οπότε οι λάτρεις της φωτογραφίας λογικά δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Επιπλέον η ανάλυση του βίντεο το οποίο θα μπορεί να τραβήξει θα είναι στα 1080p.

Ο επεξεργαστής της συσκευής θα είναι ο τετραπύρηνος Exynos της Samsung χρονισμένος στο 1,5GHz, ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι στα 32GB με δυνατότητα επέκτασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC