Με Nokia Maps το Kindle Fire 2

Με Nokia Maps το Kindle Fire 2
 
Τελικά η αντιπαράθεση μεταξύ Amazon και Google πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι είχε αρχικά διαφανεί. Πώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι το νέο Kindle Fire που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες μέρες αντί για την υπηρεσία χαρτών της Google, θα χρησιμοποιεί τα Nokia Maps.

Δεν πρόκειται για ασήμαντη λεπτομέρεια. Τόσο τα Google Μaps όσο και το Android είναι προϊόντα της Google. Πράγμα που σημαίνει ότι συνεργάζονται άριστα μεταξύ τους. Η πλέον εύκολη λύση λοιπόν για την Amazon θα ήταν να χρησιμοποιήσει αυτά.

Παρόλα αυτά η εταιρεία επέλεξε τα Nokia Maps. Το αν οι χρήστες της συσκευής θα εκτιμήσουν αυτή την απόφαση, μένει να το δούμε. Σε κάθε περίπτωση αναφέρεται ότι το νέο tablet της Amazon θα έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC