Με τετραπύρηνο επεξεργαστή αναμένεται το νέο iPhone

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή αναμένεται το νέο iPhone
 

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται, η Apple δεν θα κάνει τελικά χρήση του A5 με κάποιες βελτιώσεις όπως πιστεύαμε αρχικά.

Αντιθέτως θα κάνει χρήση του νέου Apple A6 ο οποίος θα είναι τετραπύρηνος με αρκετή μνήμη ενώ σε ότι αφορά τον σχεδιασμό του αυτός θα είναι πανομοιότυπος με εκείνον του Samsung Exynos επεξεργαστή που είδαμε πρόσφατα.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Apple είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της Samsung καθώς μόνο εκείνη έχει τη δυνατότητα παραγωγής των εξειδικευμένων εξαρτημάτων που χρειάζεται για τις συσκευές της.

Την ίδια στιγμή όμως και η Samsung έχει πολύ μεγάλη ανάγκη την εταιρεία του Cupertino καθώς σε αυτή οφείλεται περίπου το 7% των συνολικών εσόδων της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC