Μεταφορά ταινίας 1GB σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα

Μεταφορά ταινίας 1GB σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα

Νέα τεχνολογία Wi-Fi υπόσχεται εκπληκτικές ταχύτητες

Μια τεχνολογία Wi-Fi που ανέπτυξε η Samsung, δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς μιας ταινίας 1GB σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, καθώς μικραίνει το χάσμα μεταξύ της θεωρητικής ταχύτητας του Wi-Fi και αυτής που απολαμβάνουμε στην πραγματικότητα.

Η νέα τεχνολογία λειτουργεί στα 60GHz και υπόσχεται ταχύτητες μέχρι και 4.6 Gbps ή 575 MB ανά δευτερόλεπτο, τη στιγμή που σήμερα το θεωρητικά μέγιστο είναι 866 Mbps.

Παράλληλα, η τεχνολογία του κορεατικού κολοσσού θα επιτρέπει το streaming βίντεο υψηλής ανάλυσης από φορητές συσκευές στην τηλεόραση, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα τεχνολογία διατηρεί τη μέγιστη ταχύτητα, εξαλείφοντας τις παρεμβολές, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συσκευών που χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC