Μετατρέψτε το timeline του Facebook σε μια μικρή ταινία με το ‘A Year in the Like’ της Microsoft

Μετατρέψτε το timeline του Facebook σε μια μικρή ταινία με το ‘A Year in the Like’ της Microsoft

Κατά καιρούς πολλές εταιρείες έχουν εκμεταλλευτεί δημιουργικά το Timeline της Facebook για την παρουσίαση σημαντικών γεγονότων, όπως η Nokia, αλλά μια νέα ιστοσελίδα υπόσχεται να δημιουργήσει μια όμορφη παρουσίαση του timeline σας σε ένα διαδραστικό slideshow.

Το ‘A Year in the Like’ λαμβάνει πρόσβαση στον λογαριασμό σας και από κει και πέρα παράγει ένα slideshow με ιστορίες από το timeline του Facebook λογαριασμού σας. H ιστοσελίδα είναι προϊόν της Microsoft και δανείζεται αρκετά από την αισθητική Metro των Windows Phone και Windows 8.

Μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς να μετατρέψετε το προφίλ σας σε μια μικρή ταινία στο AYearInTheLike.com (απαιτεί flash).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC