Μεταξύ 300 και 800 δολαρίων η τιμή του Microsoft Surface

Μεταξύ 300 και 800 δολαρίων η τιμή του Microsoft Surface
 
Αποκαλυπτικός ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Seattle Times σχετικά με το Microsoft Surface. O Ballmer αποκάλυψε την πολιτική της εταιρείας όσον αφορά την κοστολόγηση των προϊόντων τους, τον ανταγωνισμό με την Apple, ενώ αποκάλυψε πως δεν θεωρεί το iPad υπερτιμημένο προϊόν.

Αναφερόμενος στο Surface δήλωσε πως «κρίνοντας από τον κύριο όγκο της αγοράς PC, η τιμή του θα είναι μάλλον μεταξύ 300 δολαρίων και 700 ή 800 δολαρίων, αυτός είναι ο στόχος μας» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ανταγωνιστές: «Νομίζω πως οι περισσότεροι άνθρωποι θα σας πούν πως το iPad δεν είναι μια πανάκριβη συσκευή. Όταν κάποιες εταιρείες προσφέρουν φθηνότερα προϊόντα, αυτά κάνουν λιγότερα πράγματα, δεν φαίνονται τόσο καλά, είναι φθηνότερα.»

«Θα χρησιμοποιούσε ποτέ κανείς ένα Kindle 7 ιντσών για τα μαθήματα του; Η απάντηση είναι όχι, δεν θα το έκανε ποτέ. Απλά δεν είναι ένα αρκετά καλό προϊόν. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να διαβάσει ένα βιβλίο σε αυτό.»

Ο Ballmer σημείωσε ακόμα πως η Microsoft αλλάζει πλάνο προκειμένου να ανταγωνιστεί την Apple θέλοντας να αλλάξει την φήμη που έχει ως εταιρεία που κατασκευάζει αποκλειστικά software. «Νομίζω πως κοιτώντας μπροστά, η κύρια ασχολία μας θα είναι το λογισμικό, αλλά θα πρέπει να μας θεωρούν ως εταιρεία συσκευών και υπηρεσιών.»

Το Surface θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου, με τις αρχικές εκτιμήσεις να ήθελαν την τιμή του να ξεκινά από τα 199 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC