Μηχανή με «βοηθητικές ρόδες»

Μηχανή με «βοηθητικές ρόδες»
 
Το καινοτόμο τρίκυκλο μηχανάκι του σχεδιαστή Joe Wilcox υπόσχεται πως «θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη μετακίνηση στη πόλη». Σύμφωνα με τον σχεδιαστή του, το «Sway» προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια στον αναβάτη του, καθώς οι πιθανότητες πτώσεις είναι σχεδόν μηδαμινές.

«Το Sway προσφέρει τη συγκίνηση της μοτοσυκλέτας χωρίς το φόβο της πτώσης. Ο μοναδικός τρόπος διεύθυνσης του τρίκυκλου αποκλείει κάθε πιθανότητα πτώσης», αναφέρει ο 35χρονος σχεδιαστής του, από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Το Sway έχει σχεδιαστεί ως όχημα πόλης, ωστόσο η καινοτομική ευελιξία του, του επιτρέπει να κινείται και σε άλλους τύπους εδάφους, όπως στο χιόνι, το πάγο και τη λάσπη.

Η μπαταρία του, η οποία χρειάζεται μόνο δύο ώρες για τη πλήρη φόρτιση της, προσφέρει την εμβέλεια των 50 χιλιομέτρων.

«Κατασκεύασα το Sway επειδή το ονειρεύτηκα. Το ήθελα, αλλά επειδή δεν μπορούσα να το αγοράσω, το σχεδίασα», συνεχίζει ο σχεδιαστής του.

Το καινοτομικό τρίκυκλο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά το επόμενο έτος και η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ 5.000-7.000 ευρώ.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1028.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1192.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1224.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1316.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC