Μηχανικοί του Facebook hackαραν το καμπανάκι του Nasdaq για να ποστάρουν σε πραγματικό χρόνο από το προφίλ του Zuckerberg

Μηχανικοί του Facebook hackαραν το καμπανάκι του Nasdaq για να ποστάρουν σε πραγματικό χρόνο από το προφίλ του Zuckerberg

Την ίδια ώρα που ο Mark Zuckerberg χτυπούσε το καμπανάκι του Nasdaq, στο προφίλ του στο Facebook εμφανίστηκε ως δια μαγείας το παρακάτω status update:

“Mark Zuckerberg listed a company on NASDAQ.”

Όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ακολούθησαν εκατοντάδες ‘likes’ (469 μέχρι τώρα) και πολλά σχόλια για συγχαρητήρια.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1131.jpeg?w=1110

Σύμφωνα με το μηχανικό του Facebook, David Garcia, η εταιρεία δούλεψε τρεις ολόκληρες ημέρες για να επιτύχει το αυτόματο status update στο κοινωνικό δίκτυο. Την ιδέα πρότεινε ο ίδιος στον Zuckerberg την περασμένη εβδομάδα και ο τελευταίος τη δέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό.

Τελικά οι ικανότατοι μηχανικοί κατόρθωσαν να hackάρουν το καμπανάκι του Nasdaq και το όλο εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

[πηγή theverge]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC