Οι Anonymous «κατέβασαν» το site του δήμου Ελασσόνας

Οι Anonymous «κατέβασαν» το site του δήμου Ελασσόνας
 
Το site του Δήμου Ελασσόνας βρέθηκε αυτή τη φορά στο στόχαστρο των «Anonymous» που κατά καιρούς έχουν χτυπήσει κρατικά Μ.Μ.Ε. του ελληνικού διαδικτύου αλλά ακόμα ιστοσελίδες των υπουργείων της κυβέρνησης!

Στην διεύθυνση www.elassona.gov.gr, κάτοικοι της Ελασσόνας και όχι μόνο, μπορούσαν να βρουν 24ωρες το 24ωρο πληροφορίες για τον Δήμο και όχι μόνο.

Τώρα πια όμως πληκτρολογώντας τη συγκεκριμένη διεύθυνση, αυτό που βλέπει κανείς είναι το γνωστό μήνυμα των «Anonymous», οι οποίοι αναφέρουν στην αγγλική γλώσσα: «Η γνώση είναι δένδρο… Είμαστε Ανώνυμοι… Είμαστε λεγεώνα… Δεν συγχωρούμε… Δεν ξεχνάμε… Να μας περιμένετε…»!

Σύμφωνα με το e-volos.gr το «κατέβασμα» της ιστοσελίδας έγινε αντιληπτό και από τις υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας, οι τεχνικοί του οποίου προσπαθούν να βρουν λύση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC