Μία νέα εμπειρία επικοινωνίας

Μία νέα εμπειρία επικοινωνίας
 
Το Samsung Galaxy S III έρχεται στη Vodafone για να συναρπάσει. Σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη, το Samsung Galaxy S III προσφέρει μια νέα εμπειρία επικοινωνίας και η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να προπαραγγείλουν αυτό το μοναδικό Smartphone στο www.vodafone.gr.

Επιπλέον, κάνοντας σύνδεση σε προγράμματα Vodafone, το Samsung Galaxy S III συνοδεύεται, αποκλειστικά και εντελώς δωρεάν, από ένα σετ αξεσουάρ αξίας 89 ευρώ σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη συσκευή που περιλαμβάνει μία θήκη flip top, δύο θήκες σιλικόνης, μία επιτραπέζια βάση φόρτισης και μία extra μπαταρία.

Το Samsung Galaxy S III, με χωρητικότητα 16GB θα διατίθεται στα 669 ευρώ και η έκδοση με χωρητικότητα 32GB, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά από τη Vodafone, στα 729 ευρώ.

Τα διαθέσιμα χρώματα της συσκευής είναι το λευκό και το μπλε.

Ο κ. Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το Samsung Galaxy SIII στα καταστήματα Vodafone, τον Νο 1 προορισμό για smartphones. Έχοντας θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών των συνδρομητών μας έχουμε εξασφαλίσει την αποκλειστική διάθεση της έκδοσης των 32GB, διαθέτοντας παράλληλα προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των συνδρομητών μας, παλαιών και νέων. Τώρα, όλοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το μοναδικό αυτό Smartphone και να απολαύσουν την εμπειρία επικοινωνίας που παρέχει το αξιόπιστο και ποιοτικό δίκτυο της Vodafone».
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_93.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC