Η Texas Instruments παρουσιάζει ARM tablet με Windows 8

Η Texas Instruments παρουσιάζει ARM tablet με Windows 8

Στα πλαίσιο της έκθεσης Computex που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Ταϊβάν, η αμερικανική εταιρεία ημιαγωγών Texas Instruments παρουσίασε στο κοινό ένα tablet με επεξεργαστή αρχιτεκτονικής ARM, το οποίο έτρεχε σε περιβάλλον Windows 8.

 

Πιο συγκεκριμένα, η νέα ταμπλέτα της TI έτρεχε την έκδοση Windows RT, την ειδική version των Windows 8 για συστήματα με επεργαστές που βασίζονται στην τεχνολογία της ARM. Όπως φαίνεται, πάντως, το project είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Οι άνθρωποι της TI δεν άφηναν το κοινό να αγγίξει την ταμπλέτα, ενώ όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίδειξη από άνθρωπο της εταιρείας είπαν ότι η λειτουργία των Windows δεν ήταν υποδειγματική.

 

Παρά τα όποια προβλήματα, είναι δεδομένο ότι τα Windows RT και οι κατασκευαστές θα είναι έτοιμοι μέχρι την επίσημη κυκλοφορία. Η Microsoft έχει επενδύσει πολλά στην αγορά των tablets και θα κάνει τα πάντα ώστε να κερδίσει μερίδιο στις συσκευές με ARM CPU.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC