Νέα διάκριση για το Panda Internet Security 2012

Νέα διάκριση για το Panda Internet Security 2012

Η λύση οικιακής προστασίας antivirus της Panda Security κατάφερε να αποσπάσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία Advanced+ στις μετρήσεις απόδοσης μεταξύ 20 άλλων λύσεων ασφαλείας.

 

Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοινώνει ότι το Panda Internet Security 2012 κατέκτησε τη διάκριση Advanced+ κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δοκιμών που αφορούν στην απόδοση, από τα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών AV-Comparatives.org. Τα αποτελέσματα αυτά, παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο την αποτελεσματικότητα της λύσης όσον αφορά στην ασφάλεια που παρέχει αλλά και στην μικρή κατανάλωση πόρων για την οποία διακρίνεται η λύση.

 

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Μάιο και αποτελούνταν από πολλές επιμέρους δοκιμασίες που έκριναν την ταχύτητα της αντιγραφής αρχείων, την αρχειοθέτηση, την εγκατάσταση και απεγκατάσταση, το download και την έναρξη εφαρμογών. Το Panda Internet Security 2012 πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε εννέα από τις δέκα δοκιμές.

 

“Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που έχει επιδείξει η Panda Security προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση των πόρων, αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως αυτήν της Συλλογικής Νοημοσύνης, παρέχοντας παράλληλα τη μέγιστη δυνατή προστασία για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών”, δήλωσε ο Pedro Bustamante, Senior Advisor του τμήματος ερευνών της Panda Security.

 

Την πλήρη έκθεση μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή τη σελίδα της Panda Secutiy στο Facebook .

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC