Νέα λειτουργία προτεινόμενων μέσω του Google +1 Button

Νέα λειτουργία προτεινόμενων μέσω του Google +1 Button

Κατά την πλοήγηση σας στο Διαδίκτυο σίγουρα θα έχετε συναντήσει αρκετά Google +1 Buttons. Όσοι από εσάς έχετε λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο πιθανότατα έχετε πατήσει αρκετά, ενώ οι υπόλοιποι πολύ απλά τα αγνοείτε. Τώρα η Google αποφάσισε να αναβαθμίσει το Google +1 button, έτσι ώστε να μη δηλώνει μόνο την αρέσκεια του χρήστη αλλά και να του παρέχει προτάσεις για σχετικό περιεχόμενο στην ίδια ιστοσελίδα.

Μόλις περάσετε το ποντίκι σας πάνω από το +1 button (hover) θα εμφανιστούν στην οθόνη σας προτάσεις σχετικού περιεχομένου από τους φίλους σας ή τους υπόλοιπους χρήστες της ιστοσελίδας. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι για να δείτε τις προτάσεις αυτές δε χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Google+ ούτε καν να διατηρείτε λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο.

Η νέα λειτουργία έχει κάνει ήδη την εμφάνιση της σε αρκετούς χρήστες και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

[via GooglePlusPlatform]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC