Νέα εξωτερική οθόνη 15 ιντσών από την GeChic

Νέα εξωτερική οθόνη 15 ιντσών από την GeChic
 
Σε μια εποχή όπου αρκετοί κατασκευαστές τείνουν να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο τις οθόνες των κινητών συσκευών, η GeChic πρωτοπορεί, προσφέροντας μας μια εξωτερική οθόνη.

Η OnLap 2501M θα συνδέεται ενσύρματα με το κινητό σας τηλέφωνο και θα χρησιμοποιείται μόνο ως περιφερειακό αφού δεν υποστηρίζει touch. Είναι τεχνολογίας LED, ανάλυσης 1366×786 και διαθέτει ένα ζευγάρι ηχείων, μπαταρία 9600mAH και εισόδους MHL, HDMI αλλά και VGA, ενώ διαθέτει και ειδική θήκη για να τοποθετείτε το smartphone σας.

Θεωρείται ιδανική λύση για παιχνίδια και multimedia, όπως παρακολούθηση ταινιών ή ανάγνωση βιβλίων, τομείς που η μικρή οθόνη ενός smartphone δεν είναι και η ιδανικότερη. Δεν είναι γνωστό βέβαια τι γίνεται στην περίπτωση που συνδεθεί με συσκευή μεγαλύτερης ανάλυσης από την δική της, ούτε επίσης τι γίνεται αν αποπειραθούμε να την χρησιμοποιήσουμε σαν εξωτερική οθόνη για τον υπολογιστή ή το laptop μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC