Ξεκίνησε η αναβάθμιση του HTC One S σε ICS 4.0.44

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του HTC One S σε ICS 4.0.44
 
Από την Γερμανία και την Ολλανδία ξεκίνησε η αναβάθμιση του ευρωπαϊκού HTC One S. Όπως αναφέρουν χρήστες της συσκευής στις χώρες αυτές, ανάλογα με το δίκτυο που βρίσκονται έχουν αρχίσει ήδη να λαμβάνουν την αναβάθμιση μέσω OTA Update.

Με την έκδοση 4.0.4 η HTC προσφέρει αρκετές βελτιώσεις στο λειτουργικό, στην κάμερα καθώς και στο Sense, αναβαθμίζοντας τον launcher της στην έκδοση 4.1. Προστέθηκαν ακόμα νέα χαρακτηριστικά όπως το EA Gamebox gaming hub και ένα εργαλείο απομακρυσμένης διάγνωσης της HTC για την επίλυση προβλημάτων.

Η αναβάθμιση αυτή βέβαια δεν θα είναι η τελευταία για την συσκευή αφού τον προηγούμενο μήνα η HTC είχε ανακοινώσει πως όλες οι συσκευές της σειράς One, εκτός του One V, θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean.

Η αναβάθμιση αναμένεται να ξεκινήσει και στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_979.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC