Νέα λειτουργία προσφορών στo News Feed του Facebook [Video]

Νέα λειτουργία προσφορών στo News Feed του Facebook [Video]

Λίγες μέρες μετά την εξαγορά του Instagram έναντι του ποσού του $1 δισεκατομμυρίου, η Facebook αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της σε μια ακόμη εταιρεία mobile εφαρμογών ονόματι TagTile. Η εταιρεία είναι γνωστή για την ομώνυμη εφαρμογή της για iOS και Android που εξασφαλίζει στο χρήστη εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές.

Πράγματι, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε σήμερα τη νέα λειτουργία Facebook Offers, μέσω της οποίας ο χρήστης θα δέχεται αποκλειστικές προσφορές από τις αγαπημένες του σελίδες στο Facebook. Οι προσφορές αυτές θα είναι ορατές στο News Feed του και σε περίπτωση που τον ενδιαφέρουν, θα μπορεί πολύ απλά να τις αποστέλει στο email του.

Από εκεί θα τις εξαργυρώνει είτε εκτυπώνοντας τες είτε επιδεικνύοντας το email στο αντίστοιχο κατάστημα από το κινητό του τηλέφωνο. Η νέα λειτουργία δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε ορισμένες χώρες (Σιγκαπούρη, Ν. Ζηλανδία, Ιαπωνία, Τουρκία) και λογικά θα επεκταθεί προσεχώς και στον υπόλοιπο κόσμο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το video που ακολουθεί:

[πηγή facebook]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC