Νέα προβλήματα στην κατασκευή του iPhone 5

Νέα προβλήματα στην κατασκευή του iPhone 5
 
Δεν έχουν σταματημό οι αναφορές για προβλήματα σε κάποιες παρτίδες του iPhone 5 αφού κάθε μέρα αποκαλύπτεται και ένα ακόμα. Μετά από αναφορές για ξεθώριασμα του χρώματος και γρατζουνιές αλλά και προβληματική απόδοση του WiFi, χρήστες του Gizmodo και του MacRumors ανακάλυψαν δυο ακόμα θέματα στο το νέο smartphone.

Το πρώτο αφορά την χαλαρή τοποθέτηση της μπαταρίας του, η οποία χτυπά στα εσωτερικά τοιχώματα της συσκευής αν ο χρήστης την ταρακουνήσει, προκαλώντας μάλιστα έναν χαρακτηριστικά περίεργο ήχο. Την αποκάλυψη έκαναν χρήστες στο forum της Apple ενώ το πρόβλημα φαίνεται πως είναι γενικό. Σε τουλάχιστον μια περίπτωση μάλιστα, ένας χρήστης πήγε την συσκευή του στο Apple Store όπου τεχνικός έλυσε το πρόβλημα απλά κολλώντας την μπαταρία στην συσκευή.

Το δεύτερο πρόβλημα προς το παρόν έχει εντοπιστεί μόνο στις λευκές συσκευές και είναι καθαρά αισθητικό. Σύμφωνα με χρήστες του MacRumors μια μικρή ρωγμή κάτω από το πλήκτρο ενεργοποίησης επιτρέπει στο φως της οθόνης να διαφεύγει από το αυτό σημείο. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το BGR επιβεβαίωσε πως το πρόβλημα παρατηρείται και σε τουλάχιστον μια δικιά του συσκευή.

Επιπλέον, ένας χρήστης ανέφερε στο forum του MacRumors πως η Apple αντικατέστησε την συσκευή του αλλά και η δεύτερη συσκευή που του έδωσε παρουσίαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είναι περίεργο πάντως το οτι η Apple, μια εταιρεία που φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής της να αγνόησε τόσο σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια του quality control.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1146.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC