Σκέψεις για browser από τη Samsung

Σκέψεις για browser από τη Samsung
 
Φαίνεται ότι παρά τη στενή συνεργασία της με τη Google, η Samsung προσπαθεί να απεξαρτηθεί από αυτήν και να ακολουθήσει όσο το δυνατόν αυτόνομη πορεία. Το πρώτο δείγμα της προσπάθειας αυτής ήταν φυσικά η είδηση ότι ετοιμάζει την κυκλοφορία του Galaxy SIII όχι με Android αλλά με το mobile λειτουργικό Tizen.

Επιπλέον μαθαίνουμε ότι ο κορεατικός κολοσσός προσανατολίζεται και στην ανάπτυξη δικού του browser. Ο browser θα είναι βασισμένο στην open source μηχανή WebKit και στόχος της εταιρείας θα είναι η ενσωμάτωσή του στο περιβάλλον TouchWiz.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν προς το παρόν απλές φήμες. Παρόλα αυτά το πιθανότερο είναι ότι δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC