Δείτε τι έγινε στο Apple Store της Νέας Υόρκης για το iPhone 5S (video)

Δείτε τι έγινε στο Apple Store της Νέας Υόρκης για το iPhone 5S (video)

Το iPhone 5S δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στο φαινόμενο της ουράς έξω από το Apple Store.

Κάποιοι περνούν την νύχτα εκεί, άλλοι κατασκηνώνουν μέρες πριν το άνοιγα. Δείτε τι έγινε στο Apple Store της Νέας Υόρκης για το iPhone 5S.

Το σαμπανιζε / χρυσο iPhone 5S δεν φτανει για ολους

Οι κατηγορίες αυτών που περιμένουν στην ουρά για να αποκτήσουν νέα iPhone, στην συγκεκριμένη περίπτωση το iPhone 5S και το iPhone 5C, είναι πλέον τρεις. Υπάρχουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται και θέλουν να αγοράσουν πρώτοι το iPhone 5S, υπάρχουν αυτοί που το κάνουν χωρίς να ξέρουν γιατί και υπάρχουν αυτοί που κατασκηνώνουν για να κρατήσουν σειρά με την ελπίδα ότι κάποιος θα τους πληρώσει για να πάρει την θέση τους.

Στην Νέα Υόρκη υπάρχει κάθε είδος ανθρώπου, θα το δείτε στο video. Το μόνο που λείπει είναι ένας εξωγήινος στην ουρά μαζί όσους ήταν εκεί για 14 μέρες αλλά και το άτομο (;) που κοιμάται τυλιγμένο με πλαστική σακούλα σκουπιδιών. Φυσικά όλοι περίμεναν το σαμπανιζέ / χρυσό iPhone 5S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC