Νέο Instagram 4.2 για iOS 7, μεγαλύτερες φωτογραφίες και καλύτερα video

Νέο Instagram 4.2 για iOS 7, μεγαλύτερες φωτογραφίες και καλύτερα video
Το νέο Instagram έχει προσαρμοστεί πλήρως στο iOS 7. Αυτό σημαίνει ότι η νέα αισθητική του app είναι πιο flat ενώ χρησιμοποιούνται controls του iOS 7. Εκτός από το πιο flat design αυτό που ξεχωρίζει αμέσως είναι οι μεγαλύτερες φωτογραφίες.Το Instagram μόλις αναβαθμίστηκε στην έκδοση Instagram 4.2 ειδικά για το iOS 7 και το αγαπημένο σου iPhone 5, iPhone 4/4S. Οι αλλαγές είναι κάτι παραπάνω από αισθητικές.

Instagram για iOS 7. Οι καλυτερες φωτογραφιες και video που ειχες ποτε

Στο νέο Instagram οι φωτογραφίες καταλαμβάνουν πλέον όλο το πλάτος της οθόνης αντί για το μικρότερο τετράγωνο με κενό δεξιά και αριστερά. Νέα είναι και η καρδιά που εμφανίζεται σε κάθε Like φωτογραφίας και βίντεο. Μαζί με τις φωτογραφίες μεγάλωσε και το Instagram video με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Το video επίσης καταλαμβάνει ολόκληρο το πλάτος της οθόνης του iPhone 5, iPhone 4/4S και φυσικά των νεότερων iPhone 5S και iPhone 5C.

Μεγαλύτερες φωτογραφίες και video σημαίνουν μεγαλύτερη ανάλυση και άρα καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Μεγαλύτερα επίσης είναι και τα εικονίδια / thumbnails στο προφίλ του χρήστη αλλά και στα popular video / photos.

Αν έχετε ήδη εγκαταστήσει το iOS 7 η αναβάθμιση του Instagram 4.2 θα πρέπει ήδη να έχει γίνει αυτόματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC