Νέες ευρυζωνικές τεχνολογίες

Νέες ευρυζωνικές τεχνολογίες
 
Επιπλέον δικαιώματα χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις φασματικές περιοχές των 800, 1800 & 2600 MHz καθώς και την ανανέωση των αδειών που διαθέτει στα 900 και 1800 MHz, οι οποίες λήγουν στις 5 Απριλίου 2014, εξασφάλισε η COSMOTE Ρουμανίας, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που διενεργήθηκε από την τηλεπικοινωνιακή αρχή της χώρας, ANCOM.

Με την ανανέωση των αδειών που ήδη διαθέτει και την απόκτηση νέου φάσματος, η COSMOTE Ρουμανίας θα είναι σε θέση να επενδύσει περαιτέρω στη βελτιστοποίηση και την ανάπτυξη του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου με νέες ευρυζωνικές τεχνολογίες, αλλά και να καλύψει ακόμη αποτελεσματικότερα τις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για προηγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τους αρχικούς της στόχους και τη στρατηγική της εταιρείας για τη διαγωνιστική διαδικασία, η COSMOTE Ρουμανίας κατοχύρωσε δικαίωμα χρήσης συνολικά 50 τμημάτων x 2 MHz, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα επέκτασης σε όλες τις τεχνολογίες (2G/3G/4G). Οι άδειες που αποκτά η εταιρεία θα τεθούν σε ισχύ στις 6 Απριλίου 2014 και θα έχουν 15ετή διάρκεια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας, κ. Σ. Θεοχαρόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Το ικανό εύρος φάσματος που εξασφαλίσαμε μας επιτρέπει να προχωρήσουμε το φιλόδοξο επενδυτικό μας πλάνο για την ανάπτυξη και βελτιστοποίηση του δικτύου μας και την παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας στους πελάτες μας. Με την κατοχύρωση του φάσματος για 15 χρόνια, ξεκινώντας από το 2014, είμαστε πλέον σε θέση να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις σημαντικές προκλήσεις που έρχονται και με αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε την πορεία ανάπτυξης της COSMOTE που ξεκίνησε το 2005».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC