Νέο Macbook Pro στις 13 ίντσες ετοιμάζει η Apple

Νέο Macbook Pro στις 13 ίντσες ετοιμάζει η Apple
 
Λίγες ημέρες πριν από την φημολογούμενη παρουσίαση του iPad Mini από την Apple, όλο και περισσότεροι αναλυτές αλλά και καταναλωτές πιστεύουν πως η εταιρεία δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο νέο tablet της κατά τη διάρκεια της το event της παρουσίασης, αλλά θα παρουσιάσει τουλάχιστον ένα ακόμα προϊόν.

Όπως αναφέρει ο Mark Gurman στο 9To5mac, επικαλούμενος πηγές από μεγάλο κατάστημα της Αμερικής, στην παρουσίαση της 26ης Οκτωβρίου, εκτός από το iPad Mini η Apple θα αποκαλύψει και μια νέα έκδοση του MacBook Pro η οποία θα διαθέτει οθόνη στις 13 ίντσες.

Ο Gurman υποστηρίζει πως η νέα έκδοση του laptop, θα χρησιμοποιεί οθόνη τεχνολογίας Retina καθώς λεπτότερο και ελαφρύτερο σώμα από το προηγούμενο Macbook Pro. Αυτά σε συνδυασμό με την μικρότερη οθόνη του θα κάνουν το νέο Macbook Pro αισθητά μικρότερο και ελαφρύτερο. Πέρα από το μέγεθος, η νέα συσκευή αναμένεται να χρησιμοποιεί ταχύτερους επεξεργαστές από τα προηγούμενα μοντέλα ενώ θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, με μοναδικές διαφορές μεταξύ τους την ταχύτητα του επεξεργαστή και την χωρητικότητα των δίσκων τους.

Πρόσφατα δημοσιεύματα του Digitimes είχαν αποκαλύψει πως η παρουσίαση και η κυκλοφορία του iPad Mini αλλά και του νέου MacBook Pro καθυστέρησαν λόγω προβλημάτων στην γραμμή παραγωγής της Apple. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν η εταιρεία είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει μαζί τα δυο νέα προϊόντα της ή αν προέβη σε μια τέτοια κίνηση λόγω της καθυστέρησης αυτής.

Εφόσον τελικά παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, το Retina Macbook Pro θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών από τις αρχές του Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κυκλοφορήσει την ίδια στιγμή με το iPad Mini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC