Νέο notebook από την Samsung

Νέο notebook από την Samsung
 
Μπορεί η Samsung να είχε παρουσιάσει την πρώτη της συσκευή με Windows 8 πριν από ένα χρόνο, στο συνέδριο Microsoft BUILD 2011, όπως φαίνεται όμως σκοπεύει σύντομα να κυκλοφορήσει στην αγορά την πρώτη της εμπορική συσκευή με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Στο teaser που δημοσιεύτηκε στην σελίδα της εταιρείας στο YouTube, η Samsung παρουσιάζει την «νέα καινοτομία έτοιμη να υποδεχτεί τα Windows 8», σύμφωνα τουλάχιστον με την περιγραφή του video.

Μπορεί να μην δείχνει πολλά, αλλά το video μας δίνει ενδείξεις για μια συσκευή, πιθανότατα notebook ή tablet, με λεπτό πληκτρολόγιο, οθόνη τύπου tablet καθώς και ενσωματωμένη γραφίδα. Το πως συνδέονται όλα αυτά, ιδίως τα δυο πρώτα, μόνο η Samsung ξέρει. Είναι πολύ πιθανό πάντως να δούμε ένα notebook ή tablet με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, ακόμα και μια συσκευή όπου το πληκτρολόγιο θα κρύβεται μέσα στο σώμα της όταν δεν χρησιμοποιείται.

Μεγάλο μέρος του video μάλιστα αναλώνεται στην παρουσίαση σύνθετων μηχανών που μοιάζουν σαν να σχεδιάστηκαν από τον Leonardo da Vinci, καθώς και μαύρους κύβους που κυλούν ξεχωριστά και στο τέλος συνδέονται μεταξύ τους, γεγονός που ίσως υποδεικνύει κάποιου είδους καινοτομία στον σχεδιασμό του νέου notebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC