Έρχεται το νέο Samsung Galaxy Note 7

Έρχεται το νέο Samsung Galaxy Note 7

Το φθινόπωρο ξεκινά με την έλευση του νέου Samsung Galaxy Note 7 σε όλα τα καταστήματα WIND στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι προχώρησαν σε προπαραγγελία της συσκευής, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το μοναδικό smartphone ήδη από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Το Samsung Galaxy Note7 διαθέτει τέλεια συμμετρική σχεδίαση συνδυάζοντας στυλ και πρακτικότητα. Η διπλή κυρτή οθόνη αλλά και οι καμπύλες στο πίσω μέρος το καθιστούν όμορφο, άνετο και εύκολο στο κράτημα, ενώ χαρακτηριστικό του γνώρισμα παραμένει το S Pen, που προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικές και χρήσιμες λειτουργίες.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών παραμένουν ασφαλή χάρη στη νέα τεχνολογία σάρωσης της ίριδας. Το Galaxy Νote 7 διαθέτει υψίστης ασφαλείας τεχνολογία για προστασία περιεχομένου. Σε αντίθεση με ένα δακτυλικό αποτύπωμα, η ίριδα έχει ένα μοναδικό μοτίβο το οποίο δεν είναι κοινό ακόμη και σε πανομοιότυπα δίδυμα.

Η μεγαλύτερη μπαταρία, ο επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος και η απλοποιημένη συνδεσιμότητα ολοκληρώνουν το τελευταίας τεχνολογίας smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC