Νέο ξεκίνημα (;) για το Chrome OS

Νέο ξεκίνημα (;) για το Chrome OS

Μπορεί το Chrome OS της Google να είναι ένα από τα λιγότερο δημοφιλή λειτουργικά αυτή τη στιγμή, η αγορά όμως κάνει προσπάθειες να αλλάξει την κατάσταση. Η Samsung παρουσίασε δύο νέους υπολογιστές, οι οποίοι χρησιμοποιούν το λειτουργικό της Google.

 

Οι Κορεάτες παρουσίασαν ένα υπερ-φορητό Chromebook με οθόνη 12,1 ιντσών, καθώς επίσης κι ένα desktop PC μικρών διαστάσεων. Τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε ότι αμφότεροι οι υπολογιστές θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel Core, οπότε θα έχουν καλύτερες επιδόσεις από τα Atom μοντέλα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.
 

Το μεγάλο ερώτημα, πάντως, παραμένει: χρειαζόμαστε πράγματι υπολογιστές που είναι ουσιαστικά άχρηστοι αν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet; Είναι γεγονός ότι ελάχιστα πράγματα γίνονται πλέον εκτός διαδικτύου, όμως οι περισσότεροι άνθρωποι μάλλον δε νιώθουν άνετα στην ιδέα ενός υπολογιστή που απαιτεί Internet για να λειτουργήσει.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC