Οι εικόνες του Google σε ένα βιβλίο

Οι εικόνες του Google σε ένα βιβλίο
 
Η μηχανή αναζήτησης της Google προσφέρει τη δυνατότητα σε ένα τεράστιο κομμάτι του παγκόσμιου πληθυσμού να ψάχνει τις πληροφορίες που θέλει για κάθε θέμα. Μαζί με τις πληροφορίες όμως ο διαδικτυακός κολοσσός προβάλλει και φωτογραφίες στα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουν τις εικόνες αυτές, οι Felix Hayes και Ben West δημιούργησαν το βιβλίο… Google, το οποίο αποτελεί ένα έργο τέχνης 1.240 σελίδων.

Ουσιαστικά είναι μία συλλογή φωτογραφιών από το Google Image Search, όπου κάθε φωτογραφία αντιστοιχεί σε μία λέξη στο βρετανικό λεξικό.

Οι φωτογραφίες είναι χωρισμένες σε στήλες σε ένα PDF, και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει μία περιορισμένη σειρά βιβλίων που θα τυπωθούν. Αυτό φυσικά που οι δημιουργοί του βιβλίου δεν έχουν εξασφαλίσει είναι ότι δεν θα έχουν προβλήματα με τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC