Ντόμινο με 10.000 iPhone!

Ντόμινο με 10.000 iPhone!
Ένα στούντιο animation δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο που προτείνει σαν πιθανό διαφημιστικό για μια νέα λειτουργία του iPhone.Το βίντεο δείχνει ένα τεράστιο ντόμινο, που αντί για τουβλάκια χρησιμοποιούνται… συσκευές iPhone! Συνολικά, 10.000 smartphones πέφτουν το ένα πίσω από το άλλο, ενώ τμήμα του ντόμινο «ξεδιπλώνεται» μέσα σε ασανσέρ.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι δύσκολα θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν τόσες συσκευές iPhone. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δημιούργημα με τη βοήθεια γραφικών υπολογιστών (CGI).

Στόχος των δημιουργών είναι να διαφημίσουν την τεχνολογία NFC, που βέβαια δεν χρησιμοποιεί σήμερα η συσκευή. Η τεχνολογία NFC θα επέτρεπε τη μεταφορά περιεχομένου από τη μία οθόνη ενός iPhone σε αυτή ενός άλλου.

Χαρακτηριστική στιγμή της επίδειξης αυτής είναι το κλείσιμο του βίντεο, όπου οι οθόνες πολλών συσκευών δείχνουν ενιαίο περιεχόμενο.

Δείτε το βίντεο…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC