Ο Chrome θα υποστηρίζει τα Windows XP μέχρι τον Απρίλιο του 2015

Ο Chrome θα υποστηρίζει τα Windows XP μέχρι τον Απρίλιο του 2015
Παράταση έδωσε η Google στην υποστήριξη της έκδοσης του Chrome browser για τα Windows XP, ικανοποιώντας τους χρήστες του δημοφιλούς λειτουργικού που οδεύει αργά και σταθερά προς την… συνταξιοδότηση.

Η Google ανακοίνωσε ότι η χρήστες που προτιμούν τον δικό της browser θα λαμβάνουν κανονικά updates για τα XP, για έναν χρόνο μετά τη λήξη της υποστήριξής τους από τη Microsoft!

Έχοντας ξεπεράσει τα 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας, τα Windows ΧP αποτελούν σταθμό στα desktop λειτουργικά και απολαμβάνουν ευρεία διάδοση μέχρι και σήμερα.

Επειδή πάντως είναι και δύσκολοι οι καιροί, ίσως εκείνη η αναβάθμιση που είχαν κάποιοι στα σκαριά να πάει λίγο πίσω μετά από αυτή την ανακοίνωση.

Από την άλλη, πόσο ασφαλής μπορεί να νοιώθει ένας χρήστης όταν το ίδιο το λειτουργικό δεν ενημερώνεται σε θέματα ασφαλείας, για να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί;..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC