Έρχεται το G Flex από την LG μέσα στο Νοέμβριο

Έρχεται το G Flex από την LG μέσα στο Νοέμβριο

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Ν.Κορέα, η LG θα κυκλοφορήσει μέσω και των τριών μεγάλων πάροχων κινητής τηλεφωνίας τοπικά το νέο G Flex! Σε αντίθεση με τις πρόσφατες πληροφορίες λοιπόν για το Samsung Galaxy Round, που αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων αφού πρόκειται επί της ουσίας για ένα “πρωτότυπο”, η LG προσανατολίζεται στην κυκλοφορία του G Flex.

LG-G-Flex2-640x536.jpg

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η LG μπορεί αρχικά να το κυκλοφορήσει στην Ν.Κορέα, ωστόσο το κινητό θα βγει και έξω από τα σύνορα της χώρας προέλευσης του, για να διατεθεί και στην παγκόσμια αγορά!

Το LG G Flex διαθέτει εύκαμπτη οθόνη OLED 6 ιντσών (το κινητό ωστόσο δεν είναι εύκαμπτο) και σχηματίζει κοίλη κατά μήκος της μεγάλης πλευράς της οθόνης του, και όχι κατά μήκος της μικρής, όπως συμβαίνει με το Galaxy Round της Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC