Ο Mark Zuckerberg επιτίθεται στην Apple

Ο Mark Zuckerberg επιτίθεται στην Apple

Οι δηλώσεις του Tim Cook έκαναν τον Mark Zuckerberg να βγει από τα ρούχα του

Ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, επιτέθηκε στον Tim Cook χαρακτηρίζοντας γελοία την πολιτική που ακολουθάει η Apple σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, ενώ σχολίασε αρνητικά και τις τιμές των προϊόντων της.

Αυτή φαίνεται να είναι η απάντηση του στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Tim Cook στοχεύοντας την Google και τόνιζε ότι όταν μια online υπηρεσία είναι δωρεάν οι χρήστες της δεν είναι καταναλωτές αλλά το ίδιο το προϊόν.

Όπως φαίνεται όμως εκτός από την Google ο ιδρυτής του Facebook ενοχλήθηκε αρκετά και γι’ αυτό δήλωσε ότι είναι εκνευρισμένος με τους ανθρώπους που φέρονται να διαφημίζουν το μοντέλο δουλειάς τους τονίζοντας πως είναι στενά συνυφασμένο με τους καταναλωτές. Νομίζω είναι μια γελοία προσέγγιση. Τι νομίζετε; Επειδή πληρώνετε την Apple είστε και στο ίδιο μήκος κύματος με αυτούς; Αν αυτό ίσχυε τότε τα προϊόντα τους δεν θα ήταν τόσο ακριβά!!”

Φυσικά όπως όλες οι σχέσεις έτσι και αυτή μεταξύ Facebook και Apple μπορεί να είναι πολύ καλές όμως που και που δεν λείπουν και μερικοί καυγάδες…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC